Despre mine

Fotografia mea
Mangalia, Constanta, Romania
Sunt un simplu om căruia i s-a dat FAVOAREA să fie copilul lui Dumnezeu! Am fost creată ca să-I aduc Regelui Regilor laudele mele, să-I aduc închinarea mea. Sunt pusă deoparte să-I slujesc Domnului și e cea mai mare onoare pt mine să fiu un închinător al Său! Laudele Îi aparțin numai Lui!

marți, 17 noiembrie 2009

Poveste de iarnă








Miresme de scorțisoară și mere coapte plutesc în aer și pătrund parcă până în suflet, încălzindu-l. Fulgii de zapadă, ca un roi de fluturi albi dansează în ritm de vals… și gându-mi zboară…unde ești?! Un oftat ca un strigăt mut îmi sfâșie inima! Mi-e dor de tine! Unde ești?! ... Mi-aș dori să fiu unul dintre fulgi, să mă alătur lor în maiestuosul dans… poate te găsesc printre ei…

O șoaptă mă trezește din visare. Ce poate însemna? Să fie adevărat?! Cerul vorbește despre “el”? E ca un sunet vrăjit, ca un cor îngeresc, ca susurul blând al unui izvor! Inima îmi bate din ce în ce mai tare! Un fior cald o cuprinde…încet, încet zidurile de gheață ce o protejau încep să se topească! Prima bucată de gheața a căzut și rând pe rând întăriturile se transformă în amintiri! În ea se naște ceva nou…visul din inima Lui! Cu slove de foc El iți scrie numele pe inima mea! Și ca o văpaie, minunea cuprinde fiecare părticică din mine… Fiecare celulă te cheamă! Iar iubirea care a luat ființa în mine, devine tot mai intensă! Cu fiecare clipă mă îndrăgostesc tot mai mult de tine și te iubesc cum nu am mai iubit până acum, cu o iubire matură, care a ales și care e gata de orice sacrificiu… te caut în tot ce mă înconjoară și gândul îmi zboară, pe aripă de dor, până la tine!
… și pe zăpada cu scânteieri de diamante se văd urme de pași…încă puțin și iubirea născută într-o zi de iarnă va fi împlinita!
''Pune-mă ca o pecete pe inima ta, ca o pecete pe brațul tău...apele cele mari nu pot să stingă dragostea...
Vino repede iubitule, ca o căprioară sau ca puiul de cerb pe munții plini de mirozne!''-Cântarea Cântărilor 8;6,7,14
scris de Anca Dumitrașcu

9 comentarii:

  1. am fost partial martora la crearea acestei minunate scrisori adresate iubirii:). un moment superb de despletire a sentimentelor...nimic mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce poveste minunata!!!un text perfect pentru a descrie iubirea:D!!! fi binecuvantata anca!!!!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. super.. putem sti si noi cui il dedici? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu...intreab-o pe Anca;) ea a scris articolul

    RăspundețiȘtergere
  5. :) pai pe Anca o intrebam ca am vazut ca ea a scris. Curiozitatea parca era la femei... m-a prins si pe mine :))

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte fain ...abia astept sa vad cine e destinatarul :-" :> :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Efectiv nu reusesc sa citesc din cauza fontului. Se poate schimba????

    RăspundețiȘtergere