Despre mine

Fotografia mea
Mangalia, Constanta, Romania
Sunt un simplu om căruia i s-a dat FAVOAREA să fie copilul lui Dumnezeu! Am fost creată ca să-I aduc Regelui Regilor laudele mele, să-I aduc închinarea mea. Sunt pusă deoparte să-I slujesc Domnului și e cea mai mare onoare pt mine să fiu un închinător al Său! Laudele Îi aparțin numai Lui!

luni, 26 octombrie 2009

De ce suntem dezamagiti, tristi sau apatici...





De multe ori ne simtim tristi, fara vlaga sau fara pofta de viata si nu stim motivatia.
Ei, in multe din situatii, principala cauza este lipsa partasiei cu Dumnezeu. Fara sa vrem IL eliminam pe Domnul , pentru ca avem impresia ca unele sentimente sau emotii ne apartin numai noua, uitand ca El ne-a creat asa cum suntem, cu trairile noastre. Ne ascundem crezand ca pe Dumnezeu nu-l intereseaza astfel de probleme.

In alte situatii, suntem dezamagiti de asteptarile gresite. Asteptari pe care le avem de la cei din jurul nostru sau de la noi insine. Dar sunt oare aceste asteptari fondate, sunt bazate pe concret? Nu negam ca cresterea noastra spirituala este un proces, deci este progresiva, dar noi am dori sa fim intelepti dintr-o data. Si nu e de mirare ca atunci cand dam gres, suntem dezamagiti. Avem asteptari gresite de la noi. Dumnezeu nu astepta sa fim fara greseala. Nu suntem ca Dumnezeu... sau mai sfinti ca El...

Nu e gresit sa-ti doresti sa fii mai bun, sa semeni cu Hristos, dar noi nu suntem invincibili, atotcunoscatori sau de neatins. El este taria noastra, datorita lui Iisus din noi, suntem considerati neprihaniti, nu pentru ca avem fapte demne de lauda. Asa ca, e firesc sa gresesti... conteaza pe cati de multi afecteaza greseala ta. Dar si asa, exista atata putere in iertare, in Crucea din Golgota.

Invata sa ai asteptari fondate de la tine si cei din jurul tau si nu lasa ca relatia cu Dumnezeu sa slabeasca. Pentru noi, a trai inseamna Hristos. Acesta este secretul unei vieti in care expresia bucuriei este manifestata si perfect demonstrata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu