Despre mine

Fotografia mea
Mangalia, Constanta, Romania
Sunt un simplu om căruia i s-a dat FAVOAREA să fie copilul lui Dumnezeu! Am fost creată ca să-I aduc Regelui Regilor laudele mele, să-I aduc închinarea mea. Sunt pusă deoparte să-I slujesc Domnului și e cea mai mare onoare pt mine să fiu un închinător al Său! Laudele Îi aparțin numai Lui!

miercuri, 1 septembrie 2010

Închinarea cu viziune-un nou nivel.


“Dacă ai viziune, dar nu ai caracter, mai bine renunţă la viziune…dar niciodată la caracter!

Un citat pe care putem să-l aplicăm în toate domeniile, dar mai ales în Închinare. Închinarea nu este zona în care noi să ne manifestam abilităţile, este un stil de viaţă. Închinarea ne schimbă. Devenim din ce în ce mai asemănători cu Cel căruia ne închinăm, suntem mai mult părtaşi la caracterul lui Dumnezeu…aşa că, a avea caracter în Închinare este mai de preţ decât abilităţile noastre. Şi închinarea este, sau trebuie să devină un stil de viaţă pentru orice copil al Domnului care îşi cunoaşte cea mai înaltă chemare, aceea de a se închina Mântuitorului său.

De multe ori înţelegem care ne este identitatea în El, aceea de închinători, dar o luăm cu foarte multă uşurinţă. Ridicăm mâinile pentru că aşa o fac toţi, cântăm în comun pentru că sună mai plin, ne aliniem cu ce se întâmplă în jurul nostru, chiar participăm activ la programe, dar suntem blocaţi pe programul”de suprafaţă”…totul e la exterior, nu şi în interior. Ne ducem fiecare la casele noastre satisfăcuţi că am avut un program de Laudă şi Închinare bun, liber şi plin de viaţă…Hmm, care viaţă?

Cred că Închinarea noastră trebuie să aibă ca viziune, să cunoaştem mai îndeaproape caracterul lui Dumnezeu, Cine este El. Şi revelaţia asta ne va schimba pentru totdeauna perspectivele Închinării noastre. Nu poţi să te atingi de Dumnezeu şi să rămâi la fel ca la început. Închinarea reală caută prezenţa lui Dumnezeu care revoluţionează gândirea şi acţiunile noastre. Şi aceasta presupune un cost. Închinarea costă. De multe ori aducem Domnului ceva ce nu ne costă nimic. Şi unul din aceste costuri este concentrarea noastră. Cântăm, dar mintea noastra pluteşte pe “tărâmul de nicăieri”. Pretindem şi strigăm în gura mare celor ce încă nu ştiu de Domnul, că avem o relaţie cu Isus, dar orice relaţie te costă timp si concentrare. În orice relaţie, partenerii au aşteptări unul de la celălalt. Aşa cum noi aşteptăm ca Isus să Îşi împlinească promisiunile faţă de noi, El aşteaptă mai mult din noi. Aşa de mult mi-a plăcut când pastorul de Închinare, Lara Martin, din biserica “Abundence Life” din Bradford, la un seminar de Închinare, ne-a mărturisit o revelaţie pe care Domnul i-a descoperit-o. Se ruga şi spunea: “Doamne, vreau mai mult din Tine!” şi glasul Domnului i-a răspuns:” Şi Eu, fiică, cu atât mai mult vreau din tine!”

Domnul e disperat după dragostea noastră, tânjeşte după noi, după Închinarea noastră…după pasiunea Miresei Sale! E o relaţie declarată în care părţile îşi asumă responsabilitatea. De multe ori, parcă Domnul vrea să ne spună:”Nu vrei să-mi dai toată atenţia ta? Nu vrei să te concentrezi numai la Mine?”

Scopul Închinării reale este: "Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu toată puterea ta şi cu tot cugetul tău; şi pe aproapele tău ca pe tine însuţi."-Luca 10:27

Numai în măsura în care L-aţi văzut pe Domnul vă puteţi închina Lui!!! (Isaia 6:1-3)

Cand Isaia l-a vazut pe Domnul, a căpătat o perspectivă mai clara asupra lui, şi a generaţiei în care trăia. O astfel de dezvăluire profetică, ne-ar arunca în depresie şi pe noi, dar Domnul, pentru fiecare problemă are o aplicaţie şi un răspuns!

Ţinta Închinării noastre, este să găsim aceste răspunsuri de la Dumnezeu şi să le aplicăm în generaţia noastră! Ţinta Închinării noastre este cunoaşterea lui Dumnezeu în caracterul Său, schimbarea noastră şi a generaţiei în care trăim, TREZIREA SPIRITUALĂ!-ÎNCHINAREA CU VIZIUNE!

Cred cu toată fiinţa, că în vremurile din urmă, vom vedea o trezire spirituală la nivel mondial. Domnul vorbeşte de o restaurare a Cortului lui David în aceste vremuri.( “În vremea aceea voi ridica din căderea lui cortul lui David, îi voi drege spărturile, îi voi ridica dărâmăturile şi-l voi zidi iarăşi cum era odinioară, ca să stăpânească rămăşiţa Edomului şi toate neamurile peste care a fost chemat Numele Meu, zice Domnul care va împlini aceste lucruri.”-Amos 9:11,12.)

În urmă cu câţiva ani, ca şi Isaia, am avut şi eu întâlnirea mea cu Domnul. El a pus în inima mea o viziune despre Laudă şi Închinare. Mi-a transformat inima într-o inima de închinător, m-a schimbat pentru totdeauna! Dar elementul predominant al viziunii primite, era Trezirea prin Închinare. Mulţi m-au întrebat dacă până atunci nu am avut o viziune despre Închinare. Ba da. Dar nu era acelaşi lucru…vă amintiţi? Numai în măsura în care l-aţi văzut pe Domnul, vă puteţi închina Lui!...am avut întâlnirea mea cu EL, experimentam un nivel nou în relaţia noastră! Ca şi Isaia!

Trezirea începe cu noi! Nu putem vorbi de un Domn pe care nici noi nu-l cunoaştem cu adevărat, nu putem propovădui o Evanghelie ieftină şi fără putere. Nu putem să vorbim de Cruce fără Înviere! Nu putem să vorbim de trezire fără să acceptăm să ne lăsăm transformaţi, schimbaţi de puterea Învierii lui Isus! Nu există Închinare fără trezire spirituală în vieţile noastre.

Dacă am făcut toate acestea până acum, putem să ne considerăm nişte oameni fără minte şi necunoscători. Atinge-te de Domnul şi îţi promit că nu vei mai fi la fel! Nu vei mai rezista să ştii CINE este El şi să rămâi la fel. Când Domnul ţi-a dat un destin în El, a avut o viziune pe care ţi-a lăsat-o ca moştenire: să fii un închinător. Dar nu oricare, ci un închinător cu viziune! Închinarea Îi descoperă valoarea şi Caracterul lui Dumnezeu. Prin Închinare te atingi de Fiinţa Lui, de lucrurile Dumnezeieşti, vei fi părtaş cu El. Vei fi plin de El aşa cum lui Moise îi strălucea faţa de prezenţa Celui Preaînalt când a coborât de pe muntele Sinai(“Moise s-a coborât de pe muntele Sinai, cu cele două table ale mărturiei în mână. Când se cobora de pe munte, nu ştia că pielea feţei lui strălucea, pentru că vorbise cu Domnul.”-Exod 34:29)

Dacă te atingi de Domnul se va vedea! O Închinare cu viziune va impacta aria ta de desfăşurare şi se va extinde, cuprinzând naţiunile! Un închinător cu viziune este un închinător cu impact.

Trăim în vremurile din urmă şi semnele ne vorbesc aşa de clar asta.Dar nu trebuie să ne uităm numai la degenerarea omului în societate, sau la calamităţile naturale care le urmărim cu interes la TV, ci să conştientizăm în vremuri ca acestea, foamea oamenilor după Dumnezeu, după ADEVĂR! Şi acesta este un semn al venirii LUI! În aceste vremuri avem nevoie de o revelaţie proaspătă, de o ungere nouă, de un NIVEL NOU de Viziune în Închinare! Putem face o diferenţă, putem fi acei închinători plini de viziune, care pot schimba ceva în generaţia în care trăim, putem fi GENERAŢIA TREZIRII prin Închinarea noastră cu Viziune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu