Despre mine

Fotografia mea
Mangalia, Constanta, Romania
Sunt un simplu om căruia i s-a dat FAVOAREA să fie copilul lui Dumnezeu! Am fost creată ca să-I aduc Regelui Regilor laudele mele, să-I aduc închinarea mea. Sunt pusă deoparte să-I slujesc Domnului și e cea mai mare onoare pt mine să fiu un închinător al Său! Laudele Îi aparțin numai Lui!

marți, 6 octombrie 2009

Femeile sunt emotionale




EL al meu …..

FEMEILE sunt emoţionale…şi eu sunt femeie şi adesea acesta e limbajul pe care îl folosesc; cel al inimii. Dar Biblia spune că inima este nespus de rea şi înşelătoare…putem greşi în judecăţile noastre, pentru că Dumnezeu e mai mult decât o emoţie puternică…EL E DUMNEZEU! EL e mai presus şi decât raţiune…cine gândeşte prea mult şi pune totul pe seama raţiunii, poate pierde revelaţiile lui Dumnezeu, care sunt de domeniul supranaturalului şi mintea nu poate percepe dimensiunea acesta. Când vorbim despre raţiune, vedem BĂRBATUL…distins, calm, înţelept, judecând lucrurile înainte de a acţiona, dispreţuind de multe ori, emoţiile prea des afişate ale femeilor…

Ce-i de făcut?

“Domnul Dumnezeu a zis: “Nu este bine ca omul (BĂRBATUL), să fie singur; am să-i fac un ajutor potrivit (FEMEIA)”

Ei, ce spuneţi? Femeia este bună la ceva…să fie un ajutor potrivit. Aşa că emoţiile ei, afişate prea des, au impresionat bărbatul şi l-au făcut să o iubească ca pe sine însuşi.
Şi omul (BĂRBATUL) a zis: “Iată în sfârşit aceea (FEMEIA) care este os din oasele mele şi carne din carnea mea!”( Gen.2:23a)
…Tot el, BĂRBATUL, i-a pus numele FEMEIE şi a fost mierea de pe buzele lui, a iubit-o…De multe ori se întreabă cum poate?…ea vorbeşte mult, mult prea mult pentru înţelegerea lui, e distrată, uită lucrurile neterminate şi plânge prea uşor din orice…Dar tot EA, vine la EL, îşi cere iertare, îl desmiardă, îşi încolăceşte braţele în jurul LUI, arătându-şi vulnerabilitatea şi dependenţa.

…dorinţele tale se vor ţine după bărbatul tău, iar el va stăpâni peste tine.(Gen.3:16b)

Cum să nu o iubeşti?

EA e frumuseţea sufletului LUI şi EL…”se deosebeşte din zece mii. Capul lui este o cunună de aur curat, pletele lui ca nişte valuri, sunt negre cum e corbul. Ochii lui sunt ca nişte porumbei pe marginea izvoarelor, scăldaţi în lapte şi odihnindu-se pe faţa lui plină. Obrajii lui sunt ca nişte straturi de miresme , în care cresc saduri mirositoare; buzele lui sunt ca nişte crini din care curge cea mai aleasă smirnă. Mâinile lui sunt nişte inele de aur ferecate cu pietre de hrisolit; trupul lui este un chip de fildeş lustruit, acoperit cu pietre de safir; picioarele lui sunt nişte stâlpi de marmură albă, aşezaţi pe nişte temelii de aur curat. Înfăţişarea lui este ca Libanul, pare un tânăr ales de cedrii. Cerul gurii lui este numai dulceaţă şi toată fiinţa lui este plină de farmec. Aşa este iubitul meu, aşa este scumpul meu…(Cântarea Cântărilor 5:10-16)
Cum să nu-l iubeşti?

Dumnezeu i-a făcut un ÎNTREG şi oricare dintre ei, luaţi seperat, ar fi incomplet. Au fost creaţi să se împlinească unul pe celălalt, să se bucure universul de frumuseţea unităţii LOR.

Şi totuşi…” vă rog fierbinte fiice ale Ierusalimului, nu stârniţi, nu treziţi dragostea până nu vine ea.(Cânt. Cânt.:8:4).

Cât despre mine, eu, FEMEIA, te iubesc pe tine ,SOŢUL MEU şi vreau să-ţi spun: TU MĂ FACI SĂ MĂ SIMT COMPLETĂ!

dedicaţie pentru soţul meu

Luminiţa Ciuciumiş

2 comentarii: